sobota, května 21, 2005

The Final Countdown

Jak symbolické. Brzy překročím tisíc naběhaných kilometrů (akorát k maratonu). Počítadlo přístupů na tomto blogu brzy překročí deset tisíc ... A zítra je maraton. Kostky jsou vrženy ;)

Včera jsem ráno přiletěl do Prahy, pečlivě jsem se snažil spát. Jak před letem, tak během něj, tak i včera přes den. Dnes normálních devět hodin spánku. Snad je to óká. Včera navečer jsem se byl ještě rozklusat, dal jsem asi čtyřku a bylo to fajn. Klusal jsem na tepovce kolem stopětačtyřiceti a překvapivě kilometry šly kolem pět a půl minuty. Ale jak je to šálivé. Měl jsem na sobě jen běžecký nátělník a lese bylo úžasných 16 stupňů. Zítra bude všechno jinak.

Jak mi říkal už jednou R.: Od října jsem udělal jsem co jsem mohl (alespoň teda skoro), teď už nezbývá než na to vlítnout. Souhlasím s názory, že to bude asi o hlavě, přičemž v mém případě bych trochu přidal to vedro, s ním dobré zkušenosti prostě nemám, blbě na něj reaguju. Běh je v tomto směru ještě o řád horší než kolo, to si člověk připadá jak běžící pec. No, nevadí, alespoň bude zážitek. Teď už si přeju aby bylo zítra.

7 Comments:

At 1:00 odp., Anonymous Anonymní said...

Zdar, kdyby bylo zejtra jako dneska tak by to docela šlo (akorát bych doporučoval se preventivně namazat:-) - teda krémem na opalovani - protože bejt vystavenej 3-4 hodiny slunci po letošním přídělu sluníčka by nemuselo bejt úplně ideální.
Jinak doufám že už zejtra budeme touhle dobou v cíli :-)))))
zdraví majkl

 
At 5:35 odp., Anonymous Anonymní said...

Ahoj, tak naposled před PIM - zvládneš to, já jsem na tom trochu hůř, mám od lékařů konečný verdikt - chronický zánět kostní dřeně - nedá se léčit. Stop běhu, jakékoli zátěži, čili zítra to risknu a končím - 15 - tý maraton a je konec. Mám deprese, vzali mi hračku, nevím co dál....Ještě zkusím vyšetření u specialisty, neb se mi zdá verdikt okr. dr. poněkud strohý. Držím palce klucí a ahoj.
m.thums

 
At 8:15 odp., Anonymous Anonymní said...

Držím palce, Tvůj blog se mi stal velkou inspirací, běhal jsem rekreačne cca 20 měsíců, jen lehce, tj. od 09/2003 do 04/2005 celkem 700 km. Začátkem května jsem se rozhodl pro Kladenský maraton (letos 10.9.) a začal jsem makat, nejdelší běh zatím 19 km po asfaltu za 1:40 hod. Co se týká zítřejšího počasí - je tu jistá pravděpodobnost, že zase takové vedro nebude, mohou přijít bouřky a to už kolem poledního nebo brzy odpoledne (jsem z branže). Ještě jednou, máš můj obdiv za svou vůli i tento blog ( pěkná čeština i sloh). Zítra co nejvíce síly, trpělivosti a co nejméně bolesti.

 
At 9:20 odp., Blogger mesens said...

V prvé řadě to: m.thums, protože zdraví je nejdůležitější. Nevzdávej to! Oběhni určitě víc dobrých doktorů, stojí to za tu námahu. Já osobně UPŘÍMNĚ nevěřím že je to stopka forever. Kdyby něco, napiš mi na mail, něco zkusíme vymyslet a já se můžu poptat po nějakejch kontaktech... Drž se! Hele, a kdyby bylo úplně nejhůř, věř, že na kole se dá vypěstovat úplně stejná závislost...

To: všichni ostatní. Díky moc za podporu, za maily, esmesky, telefonáty!

... a jinak... venku právě prší ;)

 
At 9:58 odp., Anonymous Anonymní said...

Rozhodne to zejtra dopadne alespon si to taky rikam - i kdybych mel mit za 5 hodin :) a radsi nepremyslim nad tim kolik jsem toho nenabehal... :)
a teda doufam v rozumny pocas.
good luck

 
At 12:14 dop., Anonymous Anonymní said...

Koukam ze ja nocni ptak tu budu asi posledni, za chvili letim do postele, abych aspon neco naspal, chci vstavat po paty a dat si snidani (bily pecivo+med a banany).

Dneska jsme si s pritelkyni vyrazili na vylet na Karlstejn a nejak se to zvrtlo a naslapali sme strasnou spoustu kilometru a domu se dostali az po osme, ale dal sem si sprchu, pritelkyne mi rozmasirovala nohy a citim se vcelku dobre...

Jsem zvedavej na to pocasi, osobak mam z Kosic, kde jsem bezel 39 km v desti a bylo super, jakmile je horko, moc mi to nejde, ale zejtra budu bojovat...

Jinak se namazte a vemte asi i neco na hlavu, ja si dneska fajnove spalil ramena a chvili me bolela i hlava...

Behu zdar a pevnou vuli neb ke konci bude potreba ;-)

 
At 5:02 odp., Anonymous Anonymní said...

Jak se vám běželo v tom dnešním dusnu?
Ať už to dopadlo jakkoli, snad na běhání a svůj blog po maratonu nezenevřete, byla by to škoda. Jako zdroj poznatků i inspirace pro další nadšence je vaše psaní vynikající.

 

Okomentovat

<< Home