úterý, května 24, 2005

Tragédí běžecká konference je na světě

Tak se mi to nějak vymklo z ruky. Včera večer jsem si zkusil na pandora.cz založit testovací mailovou konferenci, abych vidět jak to funguje, papaaya ji objevil a už se to rozjíždí. Tímto vás všichni zveme k účasti, je to úplně jednoduché. Protože předpokládám, že (možná) ne všichni mají zkušenosti s emailovými konferencemi, zde je pár řádek (internetoví zkušenější uživatelé prosím přeskočte).

Co je to emailová konference?
Je to místo, kde se dá klábosit a kde je parta přihlášených lidí. Kromě toho, že se do ní můžete dívat na webu (zde pandora.cz, konference "traged"), se můžete přihlásit mailem. Znamená to, že vám do mailu budou chodit všechny příspěvky účastníků konference a vy můžete rozesílat své příspěvky též všem odeslaním mailu na jedinou adresu, zde traded@pandora.cz . Nejdříve je ale třeba se přihlásit, viz níže. Odhlásit se je pochopitelně též možné ;)

Jak se přihlásit do tragédí běžecké konference?
Pošlete mail s textem SUBSCRIBE TRAGED na mailovou adresu mailman@pandora.cz (text musí být v subjektu, neboli věci mailu). Přijde vám potvrzení s kódem. Stačí, když na došlý mail odpovíte a nebudete mazat původní text s tím kódem. Toť vše. A jste v konferenci. Pak vám již budou chodit všechny příspěvky a vy můžete zasílat své na adresu traged@pandora.cz

Podrobnější návod k užívání služby najdete zde, jen mějte na paměti, že jméno konference je "traged". Jak používat konferenci na webu - na to přijdete sami, mrkněte se tam.

Kdyby byly nějaké dotazy, pošlete prosím mail na maraton -zavináč- gmail.com. Budete vítáni nejen mnou v konferenci! ;)

2 Comments:

At 11:40 dop., Anonymous Anonymní said...

Bezva, doufám, že taky dorazíš na pokec.
Zuzka=Zooza-skoroultramaratonka

 
At 12:18 odp., Anonymous Anonymní said...

Super nápad!!!!

 

Okomentovat

<< Home